Rakousko – útulný objekt Royer Pois

Rakousko – Dachstein / Schladming – Ramsau am Dachstein v termínu 30.6. (Ne) – 7.7. (Ne), 7 nocí s polopenzí za 6.699,-.

Dobře vybavený penzion Royer – Pois, který je součástí venkovského hospodářství, se nachází na klidném, tichém místě v okrajové části Ramsau. Veřejný bazén je vzdálen asi 5 km. Lyžařská oblast Schladming se nachází asi 6 km od penzionu, k ledovci Dachstein to budete mít 8 km.

Hezky zařízený, útulný objekt, ve kterém rozhodně nebudete trpět nedostatkem prostoru. Jídelna večer slouží i jako společenská místnost a je plně pokryta WiFi signálem pro přístup na internet zdarma. Bezplatné parkování přímo u objektu.

Českými kuchaři připravovaná polopenze. Snídaně rozšířená kontinentální, večeře servírovaná o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert, saláty). V čase snídaně a večer je k dispozici káva zdarma.

Výhody s kartou SommerCard

Lanovky v ceně karty
Dachstein – jízda lanovkou tam i zpět (bez lyžařského vybavení) zdarma
Reiteralm – jízda lanovkou tam i zpět zdarma
Rittisberg – jízda lanovkou tam i zpět zdarma
Planai – jízda lanovkou tam i zpět zdarma
Hochwurzen – jízda lanovkou tam i zpět zdarma
Hauser Kaibling – jízda lanovkou tam i zpět zdarma
Konkrétní lanovkou se dá jet pouze jednou za pobyt a v jeden den pouze jednou z lanovek.

Mýtné v ceně
Dachsteinstrasse
Bodensee
Ursprungalm a další

Doprava v ceně
linkové autobusy v Ramsau am Dachstein

Koupání v ceně
bazén v Ramsau am Dachstein zdarma
Aquapark Schladming – 3 hodiny zdarma
Aquapark Haus im Ennstal zdarma

Rakousko včetně skipasu 6.390,-

Rakousko – Villacher Skiberge v termínu 7.3. – 10.3.2019 se skipasem v ceně za 6.390,-.

Hotel Almresort Kanzelhöhe leží 300 metrů od skiareál Gerlitzen; za dobrých sněhových podmínek možný příjezd přímo na lyžích až k hotelu.

Vybavení objektu: recepce / lobby / wi-fi připojení k internetu, restaurace vyhrazená pro hotelové hosty, bar, aprés ski bar, společenská místnost s TV, sluneční terasa s posezením, dětský koutek, hlídací služba dětí (od 4 do 15 let, 6x týdně ve vybraných časech), úschovna lyží a lyžařských bot, výtah, vyhrazené parkoviště, garážová stání (1 parkovací místo zdarma / apartmán).

Vybavení apartmánů: TV sat., kávovar, rychlovarná konvice, župany do wellness (na vyžádání).

K dispozici: bazén 14 x 7 m, finská sauna, stolní tenis, biliár a stolní fotbal.

Únorové lyžování se skipasem a polopenzí 6.390,-

ItálieAprica v termínu 9.2. (so) – 12.2. (út) s polopenzí 6.390,-. Cena zahrnuje skipas.

Rodinný hotel Italia s přátelskou atmosférou má výhodnou polohu, jelikož leží přímo na hlavní třídě městečka Aprica a zároveň necelých 200 metrů od sjezdových tratí. Hotel je tvořen 30-ti jednoduše zařízenými pokoji a je ideální pro rodiny s dětmi i kolektivy.

Vybavení: recepce, hotelová restaurace, bar, Wi-Fi připojení zdarma ve společných prostorech, společenská místnost s TV, lyžárna, výtah, parkoviště.

Zimní dovolená v Rakousku, Rauris

Rakousko, Rauris v termínu 30.1. (st) – 2.2. (so) 3 noci s polopenzí za 4.560,-.

Hotel Platzwir *** leží přímo v Raurisu, centrum – 30 m, skiareál Rauriser Hochalm / Kreuzboden – 650 m, skiareál Hochkönig / Dienten – 24 km, skiareál Zell am See / Schmittenhöhe – 25 km, skiareál Kaprun / Kitzsteinhorn – 35 km, skiareál Saalbach / Vorderglemm – 41 km, skiareál a lázně Bad Hofgastein – 33 km, skibus – 20 m

Sport a relaxace: k dispozici sauna, pára, infrakabina a relaxační koutek s lehátky.

6 nocí s polopenzí v Rakousku 5.390,-

RakouskoDachstein / Schladming – Ramsau am Dachstein, Royer Pois s polopenzí za 5.390,-. Termín: 6.1. (Ne) – 12.1. (So), 7 dní.

Dobře vybavený penzion, který je součástí venkovského hospodářství, se nachází na klidném, tichém místě v okrajové části Ramsau. Kolem penzionu vedou značené běžecké stopy, zastávka skibusu 200 metrů. Veřejný bazén je vzdálen asi 5 kilometrů. Lyžařská oblast Schladming se nachází asi 6 kilometrů od penzionu, k ledovci Dachstein to budete mít 8 kilometrů.

Hezky zařízený, útulný objekt, ve kterém rozhodně nebudete trpět nedostatkem prostoru. Jídelna večer slouží i jako společenská místnost a je plně pokryta WiFi signálem pro přístup na internet zdarma. K dispozici je vytápěná lyžárna a elektrické sušáky na boty. Bezplatné parkování přímo u objektu.

Českými kuchaři je připravovaná polopenze. Snídaně rozšířená kontinentální, večeře servírovaná o třech chodech (polévka, hlavní jídlo, dezert, saláty). V čase snídaně a večer je k dispozici káva zdarma.

Upozornění

Ve čtvrtek 9.11.2017 je cestovní kancelář uzavřena.
Za vzniklé komplikace se omlouváme.
Veškeré poptávky zaslané v tento den, budou vyřízeny následující den a to v pátek 10.11.

Luxusní apartmán v Rakousku

Pobyt v luxusním apartmánu v Rakousku, Ötscherland / Hochkar, Eisenerz v termínu 14.12. – 17.12.2017 za 3.890,-.

Hotel Alpin Resort Erzberg **** leží v Eisenerzu, centrum je vzdáleno 3 kilometry a skiareál Präbichl 13,4 kilometru. V objektu je WiFi připojení k internetu, úschovna lyží a vyhrazené parkoviště.

V základní ceně zahrnut neomezený vstup do 3,5 kilometru vzdáleného městského bazénu Vitalbad Eisenerz.

Letní dovolená v Rakousku

Poznejte krásu rakouských Alp v létě. Osmi denní pobyt s polopenzí v termínu 1.7. – 8.7.2017 za 6.230,-. Ubytování v penzionu Royer – Pois v Ramsau am Dachstein.

Penzion Royer Pois ** se nachází na velice výhodném místě, v okrajové části Ramsau, pro pořádání výletů do okolí. Častým cílem výletů jsou vodopády, ledovec Dachstein či Planai, Schladming a veřejný bazén ve Schladmingu.

Pokoje jsou velice útulně zařízené a jídelna slouží i jako společenská místnost, kde lze sledovat televizi, či se připojit k internetu zdarma.

V objektu se nacházejí čeští kuchaři, kteří připravují stravu formou polopenze. Snídaně je rozšířená kontinentální a večeře servírovaná o třech chodech. Káva a čaj k dispozici zdarma.

Jarní lyžování v Rakousku s all inclusive 2.400,-

I se začínajícím jarem si můžete zajet zalyžovat na hory, kde je neustále dobrá sněhová nadílka. Rakousko, oblast Hochkönigs Winterreich – Maria Alm s all inclusive za 2.400,-. Termín 31.3. – 2.4.2017.

Hotel Salzburgerhof leží přímo v centru Maria Alm a pouze 300 metrů od skiareálu Natrun / Hochkönig. Dalším skiareálem je Aberg / Hochkönig, který je vzdálen již 2,4 kilometru. Zastávka skibusu je přímo před objektem. Mezi další oblíbené navštěvované ale již vzdálenější skiareály patří Saalbach – Hinterglemm – Leogang – Fieberbrunn a Zell am See.

V objektu možnost připojení k internetu, stylová restaurace, výtah, úschovna lyží a bot. Wellness na vyžádání, k dispozici pára, infrakabina, horizontální solárium a relaxační koutek s lehátky.

Rakousko s all inclusive, skipasem a saunou 13.790,-

Vychutnejte si závěr zimní dovolené po svém. Rakousko, Spittal an der Drau se skipasem a s all inclusive za 13.790,-. 8 denní pobyt! Termín 5.3. – 12.3.2017.

Hotel Laurenzhof **** se nachází 8 km od akiareálu Goldeck, 10 metrů od skibusu a ve vzdálenosti 34 je siareál Bad Kleinkirchheim a 39 km ledovec Mólltal.

K dispozici bazén, finská sauna, bio sauna, bylinná sauna, infrakabina, relaxační koutek s lehátky, solarium, kosmetická péče, pedikúra, masaáže, různé cvičební lekce. ZDARMA 1 x shiatsu masáž a 1 x solárium + slevový voucher na Ayurveda a thalasso masáže.